Single Blog Title

This is a single blog caption

Kokemukseni Trainee-jaksosta Hästö & Co:lla

Henry työhuoneessaan viimeisenä työpäivänään läksiäislahjasukkineen.

Näin viimeisenä työpäivänäni voin todeta, että neljä kuukautta Hästö & Co:lla on vierähtänyt vähän turhankin nopeasti. Sen lisäksi, että työtehtäviä on riittänyt, ovat ne olleet hyvin mielenkiintoisia sekä monipuolisia. Jokainen työpäivä on ollut erilainen ja olen oppinut asioita hyvin laajalla skaalalla toinen toistaan erilaisemmista oikeudellisista ongelmista.

Perinteisen yhtiöoikeuden lisäksi olen selvitellyt ja laatinut asiakirjoja muun muassa työoikeuden, ympäristöoikeuden, riidanratkaisun sekä perintöoikeuden parissa. Erityismaininnan ansaitsee eräs perjantai, jolloin löysin itseni penkomasta vuoden 1902 vesioikeuslakia.

Monipuolisten työtehtävien lisäksi maininnan ansaitsee Hästö & Co:n työympäristö sekä työilmapiiri. Työkaverit ovat hyvin motivoivia ja kaikkien kanssa on todella helppoa tulla toimeen. Töihin on ollut hauskaa tulla ja varsinkin nyt kevään mittaan aamut ovat usein alkaneet keskustelulla yön NHL-kierroksesta (terveisiä toimistolle eräälle nimeltä mainitsemattomalle henkilölle: Ei, Vegas ei tule voittamaan Stanley Cupia).

Kokonaisuudessaan tämä Trainee-jaksoni on ollut hyvin onnistunut ja ylittänyt odotukseni. Tämän vuoksi voinkin lämpimästi suositella hakemista Hästö & Co:lle Traineeksi.

-Henry