Single Blog Title

This is a single blog caption

Mackrell Internationalin kongressi Pariisissa

Mackrell International EMEA Regional Meeting, Paris 28.-30.10.2016

Hästö & Co oli hyvin edustettuna Pariisissa 28.-30.10.2016 järjestetyssä Mackrell International -järjestön kongressissa. Paikalla viikonlopun kestäneessä tapahtumassa olivat Markus Engberg, Niclas Salingre ja Mirko Pennanen.

Mackrell International on maailmanlaajuinen verkosto, jota sen jäseninä olevat asianajotoimistot voivat hyödyntää asiakkaidensa toimeksiannoissa joissa on valtionrajat ylittävä ulottuvuus. Kongressit edistävät Hästö & Co:n kansainvälistä verkostoitumista ja juristiemme kontakteja ulkomailla toimiviin kollegoihinsa. Järjestön toimintaperiaate perustuukin siihen, että sen jäsenet voivat suositella asiakkailleen juridiikan ammattilaisia, jotka he tuntevat henkilökohtaisesti ja joihin voi luottaa.

Pariisin kongressi oli nk. alueellinen kokous, jonka osallistujat tulivat pääsääntöisesti Euroopan alueelta, mutta paikalla oli myös edustajia esimerkiksi Ugandasta, Yhdistyneistä arabiemiirikunnista, Malesiasta ja Yhdysvalloista. Toukokuussa 2017 on vuorossa järjestön vuosikokous Chilen Santiagossa, johon on määrä saapua osallistujia jäsentoimistoista ympäri maailmaa. Mackrell International on edelleen laajentuva verkosto, joka on pysynyt Chambers and Partnersin julkaisemalla Global Leading Law Firm Networks -listalla vuodesta 2013.