Single Blog Title

This is a single blog caption

Oikkarin elämä Hästö & Co:lla

Jos olet kiinnostunut tietämään lisää siitä mitä oikkarit pääsevät meillä tekemään, lue alta entisen traineemme Jennin ajatuksia kuluneesta syksystä 2016.
“Nyt uskomattoman nopeaan menneen neljän kuukauden trainee-jaksoni päättyessä on hyvä aika katsoa taaksepäin ja kertoa teille – mahdollisille tuleville Hästö & Co:n oikkareille – minkälaista oikkarin elämä Hästö & Co:lla on.
Alkuun voin kliseisesti todeta, ettei yksikään työpäivä Hästö & Co:lla ole ollut samanlainen. Työtehtävät ovat pääosin koostuneet erilaisista selvitystehtävistä sekä muistioiden ja asiakirjojen laatimisesta. Näihin asiakirjoihin on kuulunut muun muassa haastehakemuksia sekä yhtiökokousten ja hallituksen kokousten pöytäkirjoja. Olenpa päässyt myös fiilistelemään käräjäoikeuden tunnelmaa päätyen jopa vilahtamaan uutisissa. Työtehtäviä on ollut uskomattoman paljon eri oikeudenaloilta, ja minulle niitä on osunut erityisesti yhtiö-, työ-, ympäristö- ja kilpailuoikeuden aloilta sekä tietysti riidanratkaisusta. Yhä myös vastauksia työtehtäviin on löytynyt laeista, joiden olemassaolosta en ennen ole tiennyt. Työtehtävät ovat siis opettaneet paljon, eivätkä ainoastaan juridiikasta. Tiedättekö esimerkiksi, miten taidetta konservoidaan taikka mitä provenienssi tarkoittaa? Minä en ainakaan tiennyt ennen tätä syksyä.
Mielenkiintoisista työtehtävistä huolimatta parasta Hästö & Co:lla on kuitenkin ollut fantastisen dynaaminen tiimi – toimiston väki ottaa oikkarin alusta alkaen hyvin osaksi joukkoa, ja sama meno jatkuu aivan loppuun saakka. Ainakin itselleni työkaverit ovat yksi työpaikan tärkeimmistä tekijöistä, ja koko Hästö & Co:n tiimin kanssa on ollut uskomattoman helppo tulla juttuun. Varsin huonojenkaan vitsien raikumista toimistolla ei ole voinut välttää. Näin viimeisinä päivinä voi käsi sydämellä sanoa, että näiden ihmisten päivittäistä näkemistä tulee ikävä.”